Home > 2014

2014

Novinky SLEEK na ESHOPE + odtiene rúžov Sleek

utorok 22. apríla 2014 Category : 0

Už je to pomerne dávno, čo som prispela nejakým článkom s fotkami produktov, preto dnes, keď prišiel balík s kozmetikou Sleek, rozhodla som sa odfotiť novinky. Keď už som mala fotoaparát v ruke, urobila som aj niekoľko fotiek rúžov, ktoré sú momentálne u nás dostupné. Pôvodne malo byť noviniek viac (objednané boli i triá Face Form a rozjasňovače GLO Face & Body). 

 Zľava: Pout Polish ( Frosting, Bare Minimum), Pout Paint (Minx, Milkshake), Paletka Del Mar

Na fb som od Vás dostala tip na ďalší produkt na pery, konkrétne POUT POLISH. Ide o tónovaný balzam, ktorý sľubuje ochranu, hydratáciu pier a ľahké zafarbenie. Úprimne, nemôžem zatiaľ tieto informácie potvrdiť, zatiaľ som ich ešte neskúšala. Momentálne sú na eshope dostupné dva odtiene - marhuľovo- nude Bare Minimum a ružový Frosting. 

Pout Polish - Bare minimum, Frosting



 Pout Polish - Frosting

 Pout Polish - Bare Minimum

Ďalšou z noviniek, čo sa týka produktov na pery, je už všade známy Pout Paint od Sleek-u. Je to excelentne pigmentovaná farba na pery. Na eshope sú zatiaľ asi najžiadanejšie odtiene - Minx a Milkshake
 Pout Paint - Minx
 Pout Paint - Milkshake

Ako ste si určite všimli, produkty sú zabalené vo fólii, takže som ich neotvárala, preto Vám nemôžem odtiene lepšie ukázať. 

Verím, že sa medzi Vami nájdu také, ktoré rovnako ako ja sledujú značku Sleek a vždy túžobne očakávajú s akou novou paletkou prídu na trh tentokrát. Keď som videla obrázok s paletkou Del Mar, bola to láska na prvý pohľad, paletka vhodná na jar a leto, plná pastelových odtieňov. Musím uznať, paletky, to je presne to, čím mňa Sleek nikdy nesklame. Na limitkách sa mi páčia aj ich nápadité balenia, a nie je tomu inak ani v prípade Del Mar. 





Dnes, keď som som sa k nej konečne dostala, úplne ma očarila. Už teraz mi hlavou behajú nápady na rôzne líčenia. Je pravda, že odtiene vyzerajú trochu inak ako na fotkách na oficiálnych stránkach, no aj tak je podľa mňa nádherná. Najviac ma zaujali odtiene BLUE MARLIN, PARADISE, FEEL EUPHORIC. 




Leto sa pomaly blíži, je čas vytiahnuť výrazné farby nielen zo šatníka, ale prevetrať ich i na perách... Preto som  rozhodla sa, že našu ponuku rúžov tejto britskej značky rozšírim. Prednosť som dala najmä matnej variante rúžov, ktoré sú bezkonkurenčné. Perfektná konzistencia, príjemné na perách, super výdrž a samozrejme nádherný matný finish. Varianta Sheen mňa osobne až tak za srdce nechytila...


Každý rúž je zabalený v krabičke...

Zloženie variant SHEEN a MATTE je pochopiteľne rozdielne...

V dolnej časti obalu rúžu je vždy nálepka označujúca odtieň a finish.  

 Zľava: Baby Doll, Liqueur, Barely There, Bare All

 Zľava: Stiletto, Heartbreaker, Pink Freeze, Amped

 Zľava: Papaya Punch, Mystic, Vamp, Plush

 Zľava: Russian Roulette, Tangerine Scream

Zľava: Pink Freeze, Amped, Mystic, Tangerine Scream, Papaya Punch, Heartbreaker, Plush

 Zľava: Stiletto, Russian Roulette, Vamp

 Zľava: Pink Freeze, Amped, Mystic

Zľava: Tangerine Scream, Papaya Punch, Heartbreaker

Ktorý je Váš favorit? Mňa najviac zaujal odieň Plush, ten som si hneď musela uchmatnúť. :-)

Sleek BLUSHER & FACE CONTOUR KIT

streda 2. apríla 2014 0

Kvalitná lícenka, ktorá vyhovuje nášmu farebnému typu dokáže na tvári naozaj divy, rozžiari tvár a dodá je zdravý nádych i vtedy keď nie sme úplne fit. S kľudným svedomím som ju zaradila do MUST HAVE kategórie každej ženy spolu s korektorom a produktom na obočie (ceruzka, tiene, fixka ...)


Rada by som Vám preto predstavila lícenky Sleek, ktoré sa momentálne nachádzajú na eshope. Rozmer líceniek je perfektný na cestovanie - cca 6,5 x 4,5 cm. Obsah balenia je 8g, súčasťou balenia je už tradične ako to u značky Sleek býva i zrkadielko. 


POMEGRANATE

SUNRISE

SUEDE


ANTIQUE


Sú chvíle, kedy sa snažíme vyzerať lepšie ako kedykoľvek predtým, napr. keď máme v pláne urobiť si pár fotiek. Vtedy určite nie je na škodu tvár vykontúrovať. Zatiaľ je v našej ponuke iba Face Contour Kit, ale máme v pláne rodinku produktov na kontúrovanie rozšíriť. :-)

FACE CONTOUR KIT - LIGHT
Rozmery tohto produktu sú cca 8 x 5,5 cm a obsah balenia je 14 g. Zrkadielko je tiež súčasťou balenia.




Nové odtiene rúžov Milani na rok 2014

pondelok 10. marca 2014 Category : , 0

Krásny slnečný pondelok Vám všetkým, 

už je to nejaký čas odvtedy, ako značka Milani uviedla na trh 6 nových odtieňov rúžov, ktoré v súčasnosti môžete nájsť aj v našom eshope. Vzhľadom na to, že swatches na stránke sú naozaj k ničomu a je ťažké si podľa nich jednotlivé odtiene predstaviť, rozhodla som sa tieto rúže odfotiť.

Ako som už niekoľkokrát spomínala, fotenie nie je mojou silnou stránkou, ako pomaly zisťujem vôbec neviem pracovať so svetlom, takže fotky sú aké sú a nie je ich veľa, tie ostatné sú naozaj nezverejniteľné...

Aj tieto nové rúže sú v klasickom zlatom lesklom obale, na aký sme u Milani zvyknutí. Mne osobne sa veľmi páči a pôsobí na mňa luxusne, menej luxusne už pôsobia odtlačky na obale, je na ňom vidieť naozaj všetko, ako si určite všimnete i na fotkách. Balenie obsahuje 3,97 g rúžu. 


Z týchto 6 odtieňov sú 4 krémové, 2 obsahujú jemné zlaté trblietky, konkrétne ide o 39 Sugar Glaze a 44 Cinnamon Spice. 

 Zľava: 39 Sugar Glaze, 40 Cabaret Blend, 41 Pink Love, 42 Rose Femme, 43 Pretty Natural, 44 Cinnamon Spice

Zľava: 39 Sugar Glaze, 40 Cabaret Blend, 41 Pink Love, 42 Rose Femme, 43 Pretty Natural, 44 Cinnamon Spice

39 - SUGAR GLAZE - krásna broskyňová farba s kvapkou ružovej, obsahuje zlaté trblietky. Určite vhodná pre všetky z Vás, ktoré máte v obľube pomerne prirodzené odtiene s trblietkami. 

 39 - Sugar Glaze

40  - CABARET BLEND - tento rúž je jedným z mojich favoritov, nádherný bude na jeseň v kombinácii so zlatými tieňmi na očiach. Je to krásna krémová vínová farba s kvapkou hnedej, neobsahuje žiadne trblietky. 

 40 - Cabaret Blend

41 - PINK LOVE - milovníčky výrazných ružových farieb na perách si v tomto prípade určite prídu na svoje, ide o naozaj výraznú studenú ružovú farbu (krémová bez trblietok), na jar a leto ideálnu. 

 41 - Pink Love

42 - ROSE FEMME - tento rúž bolo naozaj veľmi ťažké odfotiť, zdá sa mi, že na tejto fotke vyzerá úplne inak ako na perách. Je to krásna krémová ružovo-hnedá farba, na perách vyzerá celkom prirodzene, vždy keď mám chuť na niečo neutrálne, siahnem po tomto odtieni, prípadne po 43 - Pretty Natural.

 42 - Rose Femme

43 - PRETTY NATURAL - o tomto odtieni som Vám písala už na fb, pre mňa je to ideálny odtieň keď chcem len zvýrazniť prirodzenú farbu pier. Na fotke opäť nevyzerá úplne verne, v skutočnosti je viac do ružova. Ak sa mi podarí urobiť zverejniteľnú fotku tváre s týmto rúžom na perách, určite ju uvidíte na fb

 43 - Pretty Natural

 43 Pretty natural vs. 42 Rose Femme

44 - CINNAMON SPICE - posledným odtieňom je bronzový rúž so zlatými trblietkami. Priznám sa, mňa veľmi neoslovil, takéto odtiene nenosím, ale v kombinácii s opálenou pokožkou môže vyzerať krásne. 

44 - Cinnamon Spice

 Zľava: 39 Sugar Glaze, 40 Cabaret Blend, 41 Pink Love, 42 Rose Femme, 43 Pretty Natural, 44 Cinnamon Spice

Čo sa týka konzistencie rúžov je veľmi príjemná krémová, dobre sa nanášajú na pery, v prípade odtieňov s trblietkami je to trochu horšie, pretože sú suchšie. 

Ktorý z týchto odieňov Vás zaujal najviac? Resp. aký je váš favorizovaný rúž na tohtoročnú jar?

Trio lícenky Sleek - BLUSH by 3

nedeľa 9. februára 2014 Category : , 2

Krásnu nedeľu Vám všetkým,

dnes pokračujeme v predstavovaní produktov Sleek, tentokrát ide o trio lícenky, ktoré na eshope môžete nájsť v 5 rôznych variantoch, v budúcnosti plánujeme naskladniť aj zvyšné :). 

Tak ako aj očné tiene i lícenky sú povestné svojou krásnou pigmentáciou. Rozmery tejto paletky líceniek sú cca 6,5 x 11 cm. Každá lícenka má rozmer cca 3 x 5 cm. Hmotnosť celého tria je 20 g. Balenie obsahuje (rovnako ako paletky očných tieňov) i praktické zrkadlo. 

LACE - trio púdrových líceniek, z ktorých 2 sú matné

SUGAR - trio púdrových líceniek, z ktorých 2 sú matné

SWEET CHEEKS - dve lícenky sú púdrové (jedna - tá v strede je úplne matná), jedna je krémová (vľavo)
 
PINK LEMONADE  - dve púdrové lícenky so shimmerom (ako sa toto slovo povie po slovensky? :D), v strede je krémová lícenka

 CALIFORN.I.A - trio krémových líceniek, prvé dve zľava obsahuje mini trblietky

Ktorá sa Vám páči najviac? Ja som sa už na prvý pohľad zamilovala do SUGAR a PINK LEMONADE. 

Paletky očných tieňov Sleek i DIVINE

sobota 8. februára 2014 Category : , 6

Prajem Vám krásnu aj keď zamračenú sobotu, 

myslím, že paletky očných tieňov Sleek sú už natoľko známe, že ich netreba veľmi predstavovať. Ich pigmentácia, konzistencia i farebné varianty paletiek z nich robia favoritov u veľkej časti kozmetických nadšenkýň a zberateliek kozmetiky :-). 

Okrem toho majú paletky perfektnú veľkosť na cestovanie, nemusíte so sebou ťahať kopec tieňov, stačí hodiť do tašky jednu z paletiek a aj tak môže byť Vaše líčenie každý deň iné. Rozmery každej paletky sú približne 7,5 x 14 cm. Každá paletka obsahuje 12 očných tieňov, jeden tieň má hmotnosť 1,1 g a jeho priemer je cca 2 cm. Ako som už spomínala pigmentácia je excelentná, no aj napriek tomu sa v niektorých paletkách nájde tieň, ktorého pigmentácia je slabšia. 



Nebudem ďalej okolkovať a predstavím Vám rovno konkrétne paletky. Kvalita fotiek ako uvidíte opäť nič moc, okrem toho, že svetlo nie je ideálne tak hlavným problémom je moja neschopnosť urobiť rovnakú fotku každej paletke, takže tie fotky takto za sebou vyzerajú dosť zle, ale myslím, že účel splinili :)

AU NATUREL


  
OH SO SPECIAL  


 STORM

ORIGINAL

SUNSET

BAD GIRL

ULTRA MATTE V1

ULTRA MATTE V2


 SPARKLE 2 

CANDY

GARDEN OF EDEN


LAGOON

SUPREME


VINTAGE ROMANCE

 ACID

Budem rada ak mi napíšete či doma niektorú z paletiek máte, prípadne ktorá sa Vám páči najviac. Poteší ma aj ak mi dáte typ na paletku inej značky, s ktorou ste spokojné. 

Všetky fotky, videá i články sú chránené autorským právom a nemôžu byť použité bez súhlasu autora. . Používa službu Blogger.