Home > februára 2014

februára 2014

Trio lícenky Sleek - BLUSH by 3

nedeľa 9. februára 2014 Category : , 2

Krásnu nedeľu Vám všetkým,

dnes pokračujeme v predstavovaní produktov Sleek, tentokrát ide o trio lícenky, ktoré na eshope môžete nájsť v 5 rôznych variantoch, v budúcnosti plánujeme naskladniť aj zvyšné :). 

Tak ako aj očné tiene i lícenky sú povestné svojou krásnou pigmentáciou. Rozmery tejto paletky líceniek sú cca 6,5 x 11 cm. Každá lícenka má rozmer cca 3 x 5 cm. Hmotnosť celého tria je 20 g. Balenie obsahuje (rovnako ako paletky očných tieňov) i praktické zrkadlo. 

LACE - trio púdrových líceniek, z ktorých 2 sú matné

SUGAR - trio púdrových líceniek, z ktorých 2 sú matné

SWEET CHEEKS - dve lícenky sú púdrové (jedna - tá v strede je úplne matná), jedna je krémová (vľavo)
 
PINK LEMONADE  - dve púdrové lícenky so shimmerom (ako sa toto slovo povie po slovensky? :D), v strede je krémová lícenka

 CALIFORN.I.A - trio krémových líceniek, prvé dve zľava obsahuje mini trblietky

Ktorá sa Vám páči najviac? Ja som sa už na prvý pohľad zamilovala do SUGAR a PINK LEMONADE. 

Paletky očných tieňov Sleek i DIVINE

sobota 8. februára 2014 Category : , 6

Prajem Vám krásnu aj keď zamračenú sobotu, 

myslím, že paletky očných tieňov Sleek sú už natoľko známe, že ich netreba veľmi predstavovať. Ich pigmentácia, konzistencia i farebné varianty paletiek z nich robia favoritov u veľkej časti kozmetických nadšenkýň a zberateliek kozmetiky :-). 

Okrem toho majú paletky perfektnú veľkosť na cestovanie, nemusíte so sebou ťahať kopec tieňov, stačí hodiť do tašky jednu z paletiek a aj tak môže byť Vaše líčenie každý deň iné. Rozmery každej paletky sú približne 7,5 x 14 cm. Každá paletka obsahuje 12 očných tieňov, jeden tieň má hmotnosť 1,1 g a jeho priemer je cca 2 cm. Ako som už spomínala pigmentácia je excelentná, no aj napriek tomu sa v niektorých paletkách nájde tieň, ktorého pigmentácia je slabšia. 



Nebudem ďalej okolkovať a predstavím Vám rovno konkrétne paletky. Kvalita fotiek ako uvidíte opäť nič moc, okrem toho, že svetlo nie je ideálne tak hlavným problémom je moja neschopnosť urobiť rovnakú fotku každej paletke, takže tie fotky takto za sebou vyzerajú dosť zle, ale myslím, že účel splinili :)

AU NATUREL


  
OH SO SPECIAL  


 STORM

ORIGINAL

SUNSET

BAD GIRL

ULTRA MATTE V1

ULTRA MATTE V2


 SPARKLE 2 

CANDY

GARDEN OF EDEN


LAGOON

SUPREME


VINTAGE ROMANCE

 ACID

Budem rada ak mi napíšete či doma niektorú z paletiek máte, prípadne ktorá sa Vám páči najviac. Poteší ma aj ak mi dáte typ na paletku inej značky, s ktorou ste spokojné. 

Všetky fotky, videá i články sú chránené autorským právom a nemôžu byť použité bez súhlasu autora. . Používa službu Blogger.