Home > marca 2014

marca 2014

Nové odtiene rúžov Milani na rok 2014

pondelok 10. marca 2014 Category : , 0

Krásny slnečný pondelok Vám všetkým, 

už je to nejaký čas odvtedy, ako značka Milani uviedla na trh 6 nových odtieňov rúžov, ktoré v súčasnosti môžete nájsť aj v našom eshope. Vzhľadom na to, že swatches na stránke sú naozaj k ničomu a je ťažké si podľa nich jednotlivé odtiene predstaviť, rozhodla som sa tieto rúže odfotiť.

Ako som už niekoľkokrát spomínala, fotenie nie je mojou silnou stránkou, ako pomaly zisťujem vôbec neviem pracovať so svetlom, takže fotky sú aké sú a nie je ich veľa, tie ostatné sú naozaj nezverejniteľné...

Aj tieto nové rúže sú v klasickom zlatom lesklom obale, na aký sme u Milani zvyknutí. Mne osobne sa veľmi páči a pôsobí na mňa luxusne, menej luxusne už pôsobia odtlačky na obale, je na ňom vidieť naozaj všetko, ako si určite všimnete i na fotkách. Balenie obsahuje 3,97 g rúžu. 


Z týchto 6 odtieňov sú 4 krémové, 2 obsahujú jemné zlaté trblietky, konkrétne ide o 39 Sugar Glaze a 44 Cinnamon Spice. 

 Zľava: 39 Sugar Glaze, 40 Cabaret Blend, 41 Pink Love, 42 Rose Femme, 43 Pretty Natural, 44 Cinnamon Spice

Zľava: 39 Sugar Glaze, 40 Cabaret Blend, 41 Pink Love, 42 Rose Femme, 43 Pretty Natural, 44 Cinnamon Spice

39 - SUGAR GLAZE - krásna broskyňová farba s kvapkou ružovej, obsahuje zlaté trblietky. Určite vhodná pre všetky z Vás, ktoré máte v obľube pomerne prirodzené odtiene s trblietkami. 

 39 - Sugar Glaze

40  - CABARET BLEND - tento rúž je jedným z mojich favoritov, nádherný bude na jeseň v kombinácii so zlatými tieňmi na očiach. Je to krásna krémová vínová farba s kvapkou hnedej, neobsahuje žiadne trblietky. 

 40 - Cabaret Blend

41 - PINK LOVE - milovníčky výrazných ružových farieb na perách si v tomto prípade určite prídu na svoje, ide o naozaj výraznú studenú ružovú farbu (krémová bez trblietok), na jar a leto ideálnu. 

 41 - Pink Love

42 - ROSE FEMME - tento rúž bolo naozaj veľmi ťažké odfotiť, zdá sa mi, že na tejto fotke vyzerá úplne inak ako na perách. Je to krásna krémová ružovo-hnedá farba, na perách vyzerá celkom prirodzene, vždy keď mám chuť na niečo neutrálne, siahnem po tomto odtieni, prípadne po 43 - Pretty Natural.

 42 - Rose Femme

43 - PRETTY NATURAL - o tomto odtieni som Vám písala už na fb, pre mňa je to ideálny odtieň keď chcem len zvýrazniť prirodzenú farbu pier. Na fotke opäť nevyzerá úplne verne, v skutočnosti je viac do ružova. Ak sa mi podarí urobiť zverejniteľnú fotku tváre s týmto rúžom na perách, určite ju uvidíte na fb

 43 - Pretty Natural

 43 Pretty natural vs. 42 Rose Femme

44 - CINNAMON SPICE - posledným odtieňom je bronzový rúž so zlatými trblietkami. Priznám sa, mňa veľmi neoslovil, takéto odtiene nenosím, ale v kombinácii s opálenou pokožkou môže vyzerať krásne. 

44 - Cinnamon Spice

 Zľava: 39 Sugar Glaze, 40 Cabaret Blend, 41 Pink Love, 42 Rose Femme, 43 Pretty Natural, 44 Cinnamon Spice

Čo sa týka konzistencie rúžov je veľmi príjemná krémová, dobre sa nanášajú na pery, v prípade odtieňov s trblietkami je to trochu horšie, pretože sú suchšie. 

Ktorý z týchto odieňov Vás zaujal najviac? Resp. aký je váš favorizovaný rúž na tohtoročnú jar?

Všetky fotky, videá i články sú chránené autorským právom a nemôžu byť použité bez súhlasu autora. . Používa službu Blogger.